Ervaringen

Zwangerschap

Lieve, warme, betrokken vrouw

Bij toeval kwam ik in aanraking met Chantal (maar toeval bestaat niet…..) Een lieve, warme, betrokken vrouw. Ze heeft mij verder op weg geholpen met mijn onverwerkte verdriet i.v.m. kinderloosheid. Daarnaast kwam ook het verdriet om mijn, te vroeg, overleden ouders “voorbij” . Na diverse behandelingen kan ik er mee verder. Het verdriet is er uiteraard nog wel maar het heeft nu definitief een plaats gekregen.

Chantal bedankt, liefs Annemiek

Ik vind het zeker een aanrader

Ben hier terecht gekomen aan het begin van mijn zwangerschap omdat ik erg beroerd was en al van alles geprobeerd had en niks hielp. Was wel een beetje sceptisch maar dacht baat het niet schaad het niet. Na de intake voelde ik me gelijk op mijn gemak en ze deed er direct een behandeling achteraan, ik ging er misselijk heen en toen ik weg ging was ik niet misselijk meer. Wat later kreeg ik ook bekken en rug klachten hiervoor ben ik ook behandeld en dit gaf veel verlichting. Vind het zeker een aanrader.

Gr Ina

Been/voet

Krampen verdwenen

Na een korte voetreflexbehandeling bij een sportschool, ben ik enthousiast geworden om een afspraak te maken. Mijn klachten waren: nachtelijke beenkrampen, zowel in de voet, kuit en boven benen. Tevens had ik een onverklaarbare hinderlijk gevoel, geen pijn, in mijn grote teen. De behandelingen vinden in alle rust plaats en geven je veel ontspanning. Bij elke afspraak wordt gevraagd hoe het met je gaat en heb je nieuwe klachten kan je dit meteen aangeven. Na enkele afspraken voelde ik echt vooruitgang. De nachtelijke beenkrampen verdwenen en na verloop van tijd het vreemde gevoel in de grote teen ook.

Liefs marja

Weer slapen zonder paracetamol

Chantal heeft me geweldig geholpen. Ik heb last van restless legs. Daar is niks tegen te doen. Bij mij werd het steeds erger, eerst brandende voeten erbij, toen stekende voeten.
Ik had geen zin om iedere avond paracetamol te slikken om te slapen. Een vriendin raadde mij aan naar een voetreflextherapeut te gaan. Dat werd Chantal. Ze heeft me geweldig geholpen. De stekende pijn is weg en blijft weg. Natuurlijk zijn mijn voeten niet stil snachts, want daar is geen kruid tegen gewassen (letterlijk) . Maar ik kan weer slapen zonder paracetamol.

Bedankt Chantal.
Hulde. grace

Stress

Zeker een aanrader !!

Na lange tijd van revalidatie en verschillende therapieën wegens lichamelijke en geestelijke klachten ( rug voornamelijk )! Via mond op mond reclame bij Chantal Dijkman voetreflex therapie terecht gekomen. Ze verstaat haar vak ontzettend goed en voelt precies waar de klachten vandaan komen!! Na zoveel jaar eindelijk weer een beetje mezelf aan het terug krijgen dankzij haar therapie en oefeningen!
Prettig ontspannen jezelf kunnen zijn bij haar voelt voor mij ontzettend goed en warm aan!!

Zeker een aanrader !!
Warme groet Monique

Fijn hoe ik me tegenwoordig voel

Ik zocht op internet naar een massage voor mijn voeten en kwam uit bij voetreflex Warme hand in Twello. Op haar Facebook zag ik een filmpje hoe een behandeling verloopt. Zo weet je wat er komen gaat; dat vond ik wel fijn. Ik dacht een lekkere massage voor mijn voeten te krijgen maar het is veel meer dan dat. Allerlei klachten kan ze behandelen. Ik heb/had er zoveel dat er veel te kiezen viel voor Chantal 🙂 Veel klachten die ik had waren de oorzaak van “veel te druk in mijn hoofd”. Dat heeft ze als eerste behandeld en ik vind dat het werkt. Erg fijn hoe ik me tegenwoordig voel. Minder snel druk maken om dingen.

Ik adviseer mensen naar voetreflex te gaan.
Hanneke

Dankjewel mooi mens

De voetreflex bij Chantal is een cadeautje voor jezelf. Chantal weet waar ze mee bezig is en straalt dat ook uit. Ik voel mij gehoord en gezien. Ze heeft mij geholpen om meer rust en balans te hebben in mijn leven. Een bijzondere ervaring met soms een dikke traan maar meestal een grote lach! Dankjewel mooi mens!

Liefs Chantal

Warme en kundige persoonlijkheid

Chantal is een kundige en warme persoonlijkheid. De voetreflexbehandelingen hebben mij al meerdere keren veel goeds gebracht. Ik zou Chantal zeker aanraden. Voor een antistress behandeling of voor een klacht, ze kan een behandeling ”op maat ”geven adhv wat jouw wensen / klachten zijn.

Liefs Ingrid

Stress/
hormoonklachten

Stress- en pijnvrij, bedankt!

Lieve Chantal,

Ik kwam met stressklachten en met erge pms klachten bij jou. Je hebt me enorm geholpen, want ik heb nu na ongeveer een jaar geen stress meer en geen pms klachten meer. Ik voel nu pas op de dag dat ik ga menstrueren dat dat gaat gebeuren en heb normale menstruatie klachten. Wonderlijk, na niet anders te kennen dan 2 weken per maand pijn lijden. Dus geweldig wat je doet en ik kom zeker terug als dat wel nodig zal zijn, maar ik hoop dat ik stress en pijnvrij blijf! Dankjewel voor je mooie en speciale gave om mensen zo goed te helpen!

Je bent een mooi en kundig mens!!
Liefs Lennie

Slapen/darmen
/artrose

Prettig, rustig en deskundig

Mijn naam is Irene, ik ben 59 jaar oud. Ik kwam in contact met Chantal via Curves. Daar werd de sporters de kans gegeven om tegen gereduceerd tarief kennis te maken met Chantal en haar voetreflextherapie. Chantal heeft mij een half uur behandeld en ik voelde me daarna zo rustig, zo zen. Ik ben naar huis gegaan, maar heb vrij snel daarna contact opgenomen met Chantal voor een behandeltraject. Ik had wat last van mijn gewrichten (artrose) en had (soms) nachten dat ik niet kon slapen en mijn darmen werkten af en toe niet naar behoren. Niet echt hele vervelende en beperkende klachten, maar wilde toch wel graag gaan proberen of er wat aan gedaan kon worden. Chantal had gelukkig ruimte voor me en ik kwam na elke keer super relaxt thuis, een heerlijk gevoel. Het ging na een aantal behandelingen beter met mijn gewrichten, mijn vingers waren veel minder stijf en pijnlijk. Mijn darmen deden het werk waarvoor ze gemaakt zijn en last but nog least: mijn nachtrust was stukken beter. Ik heb nog wel ’s een nacht dat ik wat slechter slaap, maar ik slaap sinds de behandelingen echt veel beter. Verder kreeg ik tijdens de behandelingen tips van haar waar ik echt wat aan heb gehad en nog steeds wat aan heb.

Chantal heb ik ervaren als een prettig, rustig en deskundig persoon.
Ik gun iedereen zo’n fijne voetreflextherapeut!

Kinderreflexologie

Rust in het lijf en beter nachtrust

Mijn zoon van acht jaar heeft een hoge gevoeligheid voor prikkelverwerking. Hij had langer dan een half jaar veel moeite met ontspannen en in slaap komen, wat overdag resulteerde in o.a. een beperkt energielevel, minder beheersing in gedrag (snel geïrriteerd, weinig geduld), onnodig aangespannen spieren in o.a. kno-gebied/gezicht/schouders. Deze verstoringen (in het bioritme) wilden wij graag op natuurlijke wijze op laten lossen. Omdat ik zelf erg gebaat ben bij voetreflexologie van Chantal, bedacht ik ineens dat dit voor mijn zoon ook zou kunnen werken.

Chantal haar voetreflexmassage was echt een doorbraak van het hierboven beschreven patroon. Mijn zoon sliep in de week na de eerste behandeling al twee uur eerder in dan voorheen! (20.30u ipv 22.30u)

Hij voelde eindelijk weer rust in zijn lijf en de verbeterde nachtrust zorgt ervoor dat hij overdag beter in zijn vel zit. Wat een verademing!

Chantal heeft mij een paar ‘voetmassagetips’ gegeven om thuis bij mijn zoon toe te passen, voor het onderhoud. We genieten er beiden van en het voedt onze band.

Het bevalt zo goed dat ik het nu steeds vaker toepas in het bedritueel van mijn beide kinderen.

Een aanrader om met je aandacht uit je hoofd en in je lijf te komen, dichtbij jezelf en je over te geven aan de nacht. De sterren en de maan dag te zeggen en dan lekker slapen gaan. ✨

Eeuwige dank aan Chantal voor haar warme gouden handen! 🙏🏻

Behandelingen

Klik voor meer informatie op de behandeling

Baby reflexologie
Zwangerschapsklachten
Stress/Burn-out
Kinderreflexologie
Hormoondisbalans
Immuunsysteem

Intakegesprek,
welke behandeling
past bij jou?

Ben je benieuwd wat voetreflexiologie voor jou kan betekenen? Ik leg je hier graag meer over uit in een persoonlijk gesprek. Gedurende de intake focussen we ons  op de hedendaagse klacht, maar ook op situaties voordat deze klacht ontstond. Met deze inzichten kan ik goed inschatten waar het lichaam mee worstelt en geef daar tijdens de behandeling meer aandacht aan.

Afspraak maken