Hormoondisbalans

Hormoondisbalans

Last van opvliegers, heftige bloedingen, buikkrampen, stemmingswisselingen, Midlife crisis (mannelijke overgang)? Tekenen dat de hormoonhuishouding niet helemaal in balans is.

Oorzaak kan bijvoorbeeld zijn het gebruik van anticonceptie of juist niet, stress. Hierdoor kan disbalans ontstaan in de hormonen. Het hormoon-huishouden is heel klein en gevoelig. Is er sprake van disbalans dan kan dit veel klachten veroorzaken. Het hoeft niet meteen te lijden naar bovengenoemde klachten. Het kan zich ook uiten in een andere soort klacht waar de hormoonhuishouding zich mee bezighoudt en die vooraf niet voor de hand lag. Met voetreflex stimuleer ik de hormonen waardoor deze weer in verbinding komen met elkaar en elkaar weer aansturen. Klachten kunnen verminderen of verdwijnen.

Hiernaast ziet u een aantal klachten die voorkomen bij hormoondisbalans.

Lees hier de ervaring van cliënten

Mogelijke klachten

  • Overgangsklachten zoals opvliegers, stemmingswisselingen, slecht slapen
  • Menstruatie klachten: zoals: heftige buikkrampen, heftige bloedingen, onregelmatig ongesteld, stemmingswisselingen, migraine
  • Stemmingswisselingen
  • Acne
  • Schildklier vertraagd/versneld
  • Overgewicht
  • Moe

Overige behandelingen

Klik voor meer informatie op de behandeling

Baby reflexologie
Zwangerschapsklachten
Stress/Burn-out
Kinderreflexologie
Hormoondisbalans
Immuunsysteem

Intakegesprek,
welke behandeling
past bij jou?

Ben je benieuwd wat voetreflexiologie voor jou kan betekenen? Ik leg je hier graag meer over uit in een persoonlijk gesprek. Gedurende de intake focussen we ons  op de hedendaagse klacht, maar ook op situaties voordat deze klacht ontstond. Met deze inzichten kan ik goed inschatten waar het lichaam mee worstelt en geef daar tijdens de behandeling meer aandacht aan.

Afspraak maken