Stress/burn-out

Stress/burn-out

Voel je je de laatste tijd wat moe, lusteloos? Niet lekker in je vel? Je zelf een beetje kwijt raakt, boos en geïrriteerd? Dit zijn symptomen van stress en kan lijden tot een burn-out met als gevolg dat je helemaal niets meer wilt en kan. Alles is je te veel. Het is dan verstandig om te gaan kijken wat past bij mij om weer mezelf te worden en weer lekker in mijn vel te komen zitten.

Door voetreflex stimuleer ik het lichaam om weer aan de slag te gaan en is het een heerlijk moment van ontspanning. Samen bespreken we hoe we jouw leven weer op de rit kunnen krijgen en waar misschien nog wat ondersteuning nodig is. Het voor jou zichtbaar krijgen waar de knelpunten liggen. Dit alles doe ik naast de behandeling die je krijgt, waarmee ik wil zeggen dat ik ben er voor jou. Ik reik jou de ‘Warme hand’!

Lees de ervaring van cliënten

Mogelijke klachten

  • Slecht slapen
  • Moe
  • Niet lekker in je vel
  • Snel boos of geïrriteerd
  • Lusteloos
  • concentratie problemen

Behandelingen

Klik voor meer informatie op de behandeling

Baby reflexologie
Zwangerschapsklachten
Stress/Burn-out
Kinderreflexologie
Hormoondisbalans
Immuunsysteem

Intakegesprek,
welke behandeling
past bij jou?

Ben je benieuwd wat voetreflexiologie voor jou kan betekenen? Ik leg je hier graag meer over uit in een persoonlijk gesprek. Gedurende de intake focussen we ons  op de hedendaagse klacht, maar ook op situaties voordat deze klacht ontstond. Met deze inzichten kan ik goed inschatten waar het lichaam mee worstelt en geef daar tijdens de behandeling meer aandacht aan.

Afspraak maken