Workshop

Bewust met jezelf aan de slag.

Met de ‘Bewust met jezelf aan de slag’-avond ga jij ervaren wat meditatie met je kan doen en wat de kracht is van een groep tijdens een meditatie. Naast de meditaties doen we ook ontspanningsoefeningen om nog dieper in je lijf te komen. Het is een avond voor jezelf. Je leert je lijf meer kennen en signalen beter oppikken. Je maakt meer rust en ruimte in je lijf.

Workshop:

 • Mooie meditaties
 • Fijne ontspanningsoefeningen
 • Bewust met jezelf aan de slag
 • Een avond echt voor jezelf
 • Verse thee en iets lekkers
 • Bewustwording van je lichaam

De workshops

Je kunt op heel veel verschillende manieren mediteren en een bepaalde intentie erop zetten, maar voor nu heb ik lichamelijke meditaties gekozen om je meer bewust te laten worden van de systemen in je lijf. De onderwerpen staan hieronder vernoemd. Deze cursus kun je alleen volgen als je alle avonden aanwezig kunt zijn. Er zit namelijk een opbouw in en dit werkt het fijnst met een vaste groep. Wil jij graag mee doen? Laat het mij weten!

De workshop bestaat uit zeven avonden,
De workshop wordt 1x per maand op een maandag- en woensdagavond van de maand gegeven van 19:00 tot 22:00. De zeven workshops kosten samen € 210,- ( € 30,- euro maand ).Je hebt de keuze uit:

 • Maandag avond 19.00 – 22.00
  11/01, 08/02, 08/03, 12/04, 10/05, 07/06 en 05/07
 • Woensdag avond 19.00 – 22.00
  13/01, 10/02, 10/03, 14/04, 12/05, 09/06 en 07/07

Doe jij mee? Samen echt ontspannen

Workshop plannen

Avond 1: Bodyscan
Avond 2: Immuunsysteem
Avond 3: Meridianen deel 1
Avond 4: Meridianen deel 2
Avond 5: Meridianen deel 3
Avond 6: 7 chakra`s
Avond 7: Cellen

Mijn ervaring

Chantal mediteert al vanaf haar 15 jaar. In het begin niet zo secuur. Maar door de jaren heen en naar het volwassen stuk veel meer. Ik ging beseffen dat dit een belangrijk rust moment is voor mij zelf.  Mijzelf  leren afschermen en bij mijzelf te blijven door de dag heen. De avond meditaties zijn fijn om je dag heel fijn los te laten en te kijken naar jezelf. Door dat ik dit al 13 jaar zelf doet. Wil ik hier iets mee doen.

Chantal Dijkman

Overige behandelingen

Klik voor meer informatie op de behandeling

Baby reflexologie
Zwangerschapsklachten
Stress/Burn-out
Kinderreflexologie
Hormoondisbalans
Immuunsysteem

Intakegesprek,
welke behandeling
past bij jou?

Ben je benieuwd wat voetreflexiologie voor jou kan betekenen? Ik leg je hier graag meer over uit in een persoonlijk gesprek. Gedurende de intake focussen we ons  op de hedendaagse klacht, maar ook op situaties voordat deze klacht ontstond. Met deze inzichten kan ik goed inschatten waar het lichaam mee worstelt en geef daar tijdens de behandeling meer aandacht aan.

Afspraak maken