Workshop

Meditatiemoment

Met het meditatie uurtje begeleid ik jou met mijn stem door verschillende systemen van jou lichaam. Door bewust jouw systemen aandacht te geven, te reinigen en los te laten met je mind/gedachten, kan je elk systeem laten groeien en ontwikkelen.

Wat brengt dit jou:

  • Mooie meditaties
  • Verschoning van een systeem
  • Bewustwording lichaam
  • Eventueel klacht vermindering
  • Contact met je zelf
  • Meer rust en ruimte in je lichaam
Plan je workshop

Meditatie moment

Je krijgt voordat de meditatie begint uitleg over het onderwerp en er is ruimte om vragen te stellen over het onderwerp. Vanuit daar gaan we met 10-tallen anderen mensen de lichamelijke meditatie doen. Door steeds een ander systeem te pakken, heel jij in jezelf en begeleid je jezelf steeds beter. Omdat je lichaam steeds beter leert kennen en leert loslaten.

1x in de maand op dinsdag avond om 20.00-21.00 uur wordt deze online les gegeven.

De kosten zijn € 10,- per online les.

De datums voor aankomende maanden staan hieronder.

Plan je workshop

Mijn ervaring

Doordat ik dit al vanaf mijn 15e jaar doe, wil ik ook jullie dit mee geven. Door jouw eigen systemen langs te gaan, leer je op deze manier veel van je lichaam. Ik gun jou dit ook.

Chantal Dijkman

Overige behandelingen

Klik voor meer informatie op de behandeling

Baby reflexologie
Zwangerschapsklachten
Stress/Burn-out
Kinderreflexologie
Hormoondisbalans
Immuunsysteem

Intakegesprek,
welke behandeling
past bij jou?

Ben je benieuwd wat voetreflexiologie voor jou kan betekenen? Ik leg je hier graag meer over uit in een persoonlijk gesprek. Gedurende de intake focussen we ons  op de hedendaagse klacht, maar ook op situaties voordat deze klacht ontstond. Met deze inzichten kan ik goed inschatten waar het lichaam mee worstelt en geef daar tijdens de behandeling meer aandacht aan.

Afspraak maken