Workshop

Ontspanningsmoment

Met het ontspanningsmoment leer ik jou je eigen lichaam te leren kennen. Waar je het kan ontspannen, versterken en juist moet laten rusten. Door dit uurtje krijgt je lichaam de kans om te groeien en te ontwikkelen, omdat er ruimte wordt gecreëerd in jou fysieke lichaam.

Wat brengt dit jou:

  • Handige oefeningen
  • Contact met je lichaam
  • Bewustwording van jou lichaam
  • Ontspannender lichaam
  • Gezonder lichaam
Plan je workshop

HET ONTSPANNINGMOMENT

Het ontspanningsuurtje is voor iedereen toegankelijk. We gaan samen ontspanningsoefeningen doen, ademhalings- en yoga oefeningen. Om jouw lichaam nog beter te laten stromen. De ene oefening zal soepeler gaan dan de ander. Maar door alleen al te proberen wat jij kan is voldoende. Het moet voor jou een ontspannen uurtje zijn.

1x in de maand op dinsdag avond om 20.00-21.00  uur wordt deze online les gegeven.

De kosten zijn € 10,- per online les.

Plan je workshop

Mijn ervaring

Ik beweegt veel om haar lijf sterk, stabiel en juist ontspannen te laten voelen. Door bewuste oefeningen heb ik gemerkt dat er daardoor meer rust in mijn hoofd komt en ruimte in mijn lichaam. Het is voor ieder mens goed om bewuste ontspanning oefeningen te doen door de dag heen.

Chantal Dijkman

Overige behandelingen

Klik voor meer informatie op de behandeling

Baby reflexologie
Zwangerschapsklachten
Stress/Burn-out
Kinderreflexologie
Hormoondisbalans
Immuunsysteem

Intakegesprek,
welke behandeling
past bij jou?

Ben je benieuwd wat voetreflexiologie voor jou kan betekenen? Ik leg je hier graag meer over uit in een persoonlijk gesprek. Gedurende de intake focussen we ons  op de hedendaagse klacht, maar ook op situaties voordat deze klacht ontstond. Met deze inzichten kan ik goed inschatten waar het lichaam mee worstelt en geef daar tijdens de behandeling meer aandacht aan.

Afspraak maken