Workshops

Meldt je aan voor één van de workshops en leer zelf de basis.

Ontspanningsuurtje LIVE

 • 3 mei 2021

Je lichaam heeft al lange tijd minder aandacht gehad doordat je druk bent en door deze tijd veel meer in je hoofd zit. Door samen ontspanningsoefeningen te doen met een mooie meditatie kom je meer in je lijf. Vind je eigen kracht en ontspanning in je lijf. Heb jij nog nooit gemediteerd? Dit is je kans om het eens te proberen om te kijken of het iets voor jou is. Je hoeft alleen maar naar mijn stem te luisteren, te visualiseren en in je eigen lijf voelen hoe het gaat. Ik weet dat je het kan!

Wat kun verwachten deze avond:

 • Ontspanningsoefeningen
 • Meditatie
 • Bewustwording van je lijf

Wil je hier bij aanwezig zijn?! Meld je dan aan met de onderstaande link! Gun jezelf dit!

De workshop is op 3 mei om 20.00 t/m 21.00

Aanmelden

Ouderreflexologie online

 • 5 oktober 2021 18.30 – 19.15

 • 12 oktober 2021 18.30 – 19.15

 • 19 oktober 2021 18.30 – 19.15

Heeft jouw kind wel eens last van slecht slapen, buikpijn/buikkrampjes en vliegen de snotterbellen je om de oren? Dan is dit echt iets voor jou. Samen gaan we online de voeten van jouw kind behandelen, waardoor ze beter in hun vel komen te zitten en de symptomen sneller verdwijnen. Deze behandelingen kun je toepassen vanaf 3 maanden. De behandeling zal korter zijn als kinderen jonger zijn.

Wat kun verwachten deze avonden:

 • Hoe ik kijk naar de voeten en waar je alles kunt vinden op de voet.
 • Je leert 3 behandelingen over weerstand, buikkrampjes en slapen.
 • Elke behandeling uitgeschreven met de plek op de voet en waarom deze plek op de voet.
 • Je krijgt een hele handleiding met alle informatie over alle 3 de avonden.
 • Tips en Tricks

Meld je aan voor de ouderreflexologie online op de onderstaande link. Na aanmelding krijg je een mail met meer informatie.

Nu voor maar 50,- in plaats van 90,- alle onderwerpen!

Aanmelden

“Leer zelf de basis!”

Zit een workshop vol en je wil toch graag komen? Stuur een berichtje en ik plaats je op de reservelijst.

Ervaringen
Voetmassage

Echt een aanrader

Zeer ontspannen om te geven en door de goede aanwijzingen van chantal kon ik de verschillende grepen goed toepassen en onthouden. Fijn dat we nog een reader met informatie en de handelingen mee naar huis krijgen. Ik kom graag terug voor een vervolg en/of opfrissing echt een aanrader om zo meer over de voeten en reflexologie te weten te komen.

Trees

Absolute aanrader!

Net thuis van een super leuke en leerzame workshop Voetenmassage, gegeven door Chantal Dijkman. Absolute aanrader! Veel geleerd. Chantal neemt je aan de hand mee door de wondere wereld van de voeten . Echt een aanrader om een keer met je partner te volgen.

Arjen

Veel geleerd in een avond

Het is een gezellig leuke workshop. Veel geleerd in een avond, met een rustige gezellige begeleiding. Erg ontspannend!!

Jutta

Fijne kleinschalige workshop

Fijne kleinschalige workshop. Heerlijk ontspannen en alles wordt goed uitgelegd. Je krijgt een duidelijke reader mee naar huis. Het is ook nog eens heerlijk om te krijgen. Daarnaast is het ook nog eens gezellig en ontspannen.

Wilma

Echt veel geleerd

Wat een geweldige workshop. Echt veel geleerd. Een andere manier idd dan tijdens mijn opleiding. Ik kwam zonder energie binnen. Was best onder de indruk van jou manier van les geven. Doe je goed. Ik vond het super om de massage te geven. En mijn interesse ligt ook echt bij kennis vh menselijk lichaam. Aan het eind vd workshop werd ik eerst een beetje hyper, daarna misselijk en tijdens de autorit naar huis alleen maar zitten gapen. 😀 Ik ga deze massage aan mijn moedertje geven. Ze is 93 en heeft vaak krampen in haar benen. Soms ook heel gespannen als ze zich niet goed voelt. Maar heeft meestal veel energie en nog goede zin om leuke dingen te doen. Dit was ook de hoofdreden om deze workshop te gaan doen.
Nogmaals bedankt voor deze ervaring.

Jolien