Workshops

Meldt je aan voor één van de workshops en leer zelf de basis.

Babyreflexologie

  • 26 juni 2020 09:00 – 10:30

  • 3 juli 2020 09:00 – 10:30

  • 10 juli 2020 09:00 – 10:30

Heeft jouw baby last van buikkrampjes, slaapt het slecht en wordt jouw nachtrust er ook niet beter op? Je hebt zorgen om jouw kindje en wil jij jouw kindje helpen om hier vanaf te komen? Als ouder wil je hier toch alles aan doen. Door Babyreflexologie toe te passen verminderen de klachten en de pijntjes.

Wil jij leren hoe dit toe te passen bij jouw kindje? Volg dan een workshop, waarbij je samen met jouw kindje aan de slag gaat.

Babyreflexologie is een lichte massage met de vingers, waarmee door lichte druk uit te oefenen op de voetjes het zelf helende vermogen van het lijfje wordt gestimuleerd.

Het is een korte behandeling, die eventueel elke dag kan worden toegepast.

De workshop bestaat uit 3 onderdelen en wordt gegeven op 14, 21 en 28 februari 2020 van 09.00 tot 10.30 uur.

Aanmelden

Voetmassage

  • 11 maart 2020 19:00 – 22:00 VOL!

  • 29 april 2020 19:00 – 22:00

  • Nieuwe datum volgt!

In één avond leren hoe jij iemands voeten kan verwennen en door voetmassage meteen ook rust in het lijf kan bieden? Als voetreflex therapeut zie ik vele voeten en merk dat het ontspannen van de voeten voor velen best lastig is. Dat kan ik je leren door gebruik te maken van verschillende grepen waardoor niet alleen de voet, maar ook het lichaam ontspant. Het blijkt dat er behoefte is om dit te leren en daarom is deze workshop ontstaan. Wil jij er 30 minuten voor iemand zijn die zich daardoor ontspannen voelt en zelfs het gevoel ervaart er weer tegenaan te kunnen? Heb ik jouw interesse gewekt en wil je hier meer over weten? Schrijf je dan in!

Benieuwd naar de ervaring van uw voorgangers? Klik hier

De workshop duurt 3 uur en wordt gegeven op 12 februari en 11 maart 19.00-22.00 uur.

Aanmelden

“Leer zelf de basis!”

Zit een workshop vol en je wil toch graag komen? Stuur een berichtje en ik plaats je op de reservelijst.

Ervaringen
Voetmassage

Echt een aanrader

Zeer ontspannen om te geven en door de goede aanwijzingen van chantal kon ik de verschillende grepen goed toepassen en onthouden. Fijn dat we nog een reader met informatie en de handelingen mee naar huis krijgen. Ik kom graag terug voor een vervolg en/of opfrissing echt een aanrader om zo meer over de voeten en reflexologie te weten te komen.

Trees

Absolute aanrader!

Net thuis van een super leuke en leerzame workshop Voetenmassage, gegeven door Chantal Dijkman. Absolute aanrader! Veel geleerd. Chantal neemt je aan de hand mee door de wondere wereld van de voeten . Echt een aanrader om een keer met je partner te volgen.

Arjen

Veel geleerd in een avond

Het is een gezellig leuke workshop. Veel geleerd in een avond, met een rustige gezellige begeleiding. Erg ontspannend!!

Jutta

Fijne kleinschalige workshop

Fijne kleinschalige workshop. Heerlijk ontspannen en alles wordt goed uitgelegd. Je krijgt een duidelijke reader mee naar huis. Het is ook nog eens heerlijk om te krijgen. Daarnaast is het ook nog eens gezellig en ontspannen.

Wilma

Echt veel geleerd

Wat een geweldige workshop. Echt veel geleerd. Een andere manier idd dan tijdens mijn opleiding. Ik kwam zonder energie binnen. Was best onder de indruk van jou manier van les geven. Doe je goed. Ik vond het super om de massage te geven. En mijn interesse ligt ook echt bij kennis vh menselijk lichaam. Aan het eind vd workshop werd ik eerst een beetje hyper, daarna misselijk en tijdens de autorit naar huis alleen maar zitten gapen. 😀 Ik ga deze massage aan mijn moedertje geven. Ze is 93 en heeft vaak krampen in haar benen. Soms ook heel gespannen als ze zich niet goed voelt. Maar heeft meestal veel energie en nog goede zin om leuke dingen te doen. Dit was ook de hoofdreden om deze workshop te gaan doen.
Nogmaals bedankt voor deze ervaring.

Jolien