het Warme Huisje

Hi, wat leuk dat je Het Warme huisje hebt gevonden!

Dit is dé plek om te verbinden met jezelf en even te ontsnappen aan dagelijkse drukte. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar. Neem hieronder een kijkje en ontdek welk arrangement het beste bij jou past.

MamaMoon
Het Warme huisje
YouDays (coming soon)

Het is een grappig verhaal, maar ik zal me eerst even voorstellen; ik ben Chantal, de eigenaresse van het Warme huisje. Ik besloot samen met mijn vriend mijn eigen praktijk te bouwen voor de Warme Hand bij ons nieuwe huis. We houden allebei van klussen en nieuwe uitdagingen, en dit was er weer zo eentje. We wilden samen iets moois opbouwen voor onze toekomst, met mijn allergrootste wens om een praktijk aan huis te hebben.

Maar ik vond een hele verbouwing voor alleen een praktijk ook weer een beetje duur en overdreven. ‘Lukt niet’ gaat er bij mij niet in; we bedenken wel een oplossing. Toen kwam ik ineens met een masterplan, al zeg ik het zelf. Wat een beetje jammer was is dat er geen bad paste in ons woonhuis. Als ik een badkuip achter een deur heb omdat het in het woonhuis niet past. Voor de praktijk heb ik een keukenblok nodig. Dan heb ik alleen nog een bed nodig en kan het verhuurd worden! Zo werd het zaadje van het Warme huisje geplant. Als ik het doe, doe ik het ook goed! Ik wil niet ‘gewoon’ een huisje verhuren, dat past niet bij mij. Ik wilde het graag speciaal maken, en dat is het geworden.

Het Warme huisje spreekt eigenlijk voor zich. Hier draait het om de huiselijke warmte, het ontladen en weer helemaal jezelf terugvinden. Een heerlijk gevoel dat ik graag met je wil delen.