Baby/peuter reflexologie

online pakket

Baby/peuter reflexologie online pakket

Jij weet het soms ook even niet meer. Je wilt je kind zo graag helpen. Alleen je weet gewoon niet meer hoe. Je ziet dat ze niet lekker kunnen gaan slapen, dat ze last van hun buikje hebben, dat ze weer zo vaak verkouden zijn. Het is gewoon niet meer leuk. Je bent liever zelf ziek dan dat je kind ziek is. Het volgende pakket kan jou mogelijk helpen.

Wil je de kneepjes van mijn vak leren en klachten bij je eigen kind verminderen of soms zelfs wegnemen? Dan is dit pakket iets voor jou en leer ik je hoe je jouw kind kan behandelen door middel van voetreflex. Je leert waar je moet behandelen, hoe lang je moet behandelen, wanneer je het kan toepassen en veel meer. Je krijgt een nog betere band met je kind en je leert je kind nog meer kennen. Nou wie wil dat nou niet.

Wat zit er in het pakket?

  • Je leert hoe ik de voeten zie als voetreflex therapeut

  • Je leert de verschillen tussen jouw en je kinds voeten

  • Je leert een behandeling voor verkoudheidjes/griepjes

  • Je leert een behandeling voor het in slaap komen van je kindje

  • Je leert een behandeling voor het buikje

  • Je leert je nog meer te verbinden met je kind

Je leert dus een veel om jouw kind beter te laten ontwikkelen, hobbels te doorlopen en zelfs de basisbeginselen van voetreflex in je handen te hebben.

Dit leer je allemaal door middel van korte video’s, geluidsopnames en een heel verslag met alle tekst om alles terug te vinden waar, hoe en wat je allemaal moet doen. In 6 weken tijd leer je alles wat hierboven genoemd staat en leer je elke week iets nieuws, waarvan je zelf kan bepalen hoe lang je er mee bezig gaat en kijk je naar jou ritme en van je kind om het toe te passen. Na 6 weken weet je alles wat je moet weten en kun je het blijven toepassen en erbij pakken. Want deze informatie blijft altijd beschikbaar voor jou. Dus je kunt het bij meerdere kinderen toepassen en er een heel ritueel van maken op jouw eigen manier om jouw kind te ondersteunen.

Dit pakket kun je toepassen vanaf dat ze geboren zijn tot ongeveer 4 jaar. Daarna kun je zeker de punten nog toepassen. Maar doordat ze dan naar school gaan en meer gaan meemaken kan er meer aan de hand zijn. Hebben ze klachten, ga altijd ook naar de dokter en vertrouw niet op dit pakket. Het zijn hulpmiddelen. Maar is je kind ziek, laat dit echt checken.

De kosten van dit pakket zijn €111,-

Wil je meer informatie of je gelijk aanmelden? Neem dan contact op.

Zie voor meer informatie ook andere behandeling hieronder

Intakegesprek, welke behandeling past bij jou?

Ben je benieuwd welke behandeling iets voor jou kan betekenen? Ik leg je hier graag meer over uit in een persoonlijk gesprek. Gedurende de intake focussen we ons op de hedendaagse klacht, maar ook op situaties voordat deze klacht ontstond. Met deze inzichten kan ik goed inschatten waar het lichaam mee worstelt en geef daar tijdens de behandeling meer aandacht aan.