Kinderwens

Tijdens het kinderwenstraject probeer ik met mijn behandelingen de hormonen te balanceren. Daarnaast tik ik ook het stukje stress weghalen aan en het onbewuste stukje, waardoor het misschien bewuster wordt. Hierdoor kan je stappen gaan zetten.

Voor wie kan deze behandeling zijn

  • Je hebt het gevoel dat je hormonen niet helemaal in balans zijn

  • Jullie proberen al een tijdje de kinderwens te vervullen

  • Je zit in een ziekenhuistraject of staat op de wachtlijst

Of ik jullie kinderwens kan vervullen licht natuurlijk aan heel veel facetten. Samen gaan we kijken wat de behandeling met jou en je partner doet. Ik zal altijd eerlijk en betrokken met jullie omgaan en zal ondersteunen waar ik dat kan. Ik weet dat dit zware, gevoelige en beladen processen zijn. Stuur gerust een berichtje als je vragen hebt of over hoe zo’n traject er uit komt te zien.

Behandelingen voor, tijdens & na

Tarieven

Duur Kosten
Behandeling + intake gesprek 1,5 uur 90,-
Vervolg behandeling 1 uur 75,-

Na de behandelingen wordt de betaling via een betaalverzoek voldaan.

Zorgverzekering

Vaak kunnen voetreflexbehandelingen (deels) vergoed worden door jou zorgverzekeraar. Dit scheelt in de kosten.

Ervaringen

Onwijs bedankt!

Hele fijne behandelingen gehad bij Chantal. Ze laat je , je lekker op je gemak voelen en doet dan ondertussen ook nog haar “ding” wat bij mij heel goed heeft geholpen. Twee keer een zwangerschap mede dankzij jou!

Onwijs bedankt, Imre

Zie voor meer informatie ook andere behandeling hieronder

Intakegesprek, welke behandeling past bij jou?

Ben je benieuwd welke behandeling iets voor jou kan betekenen? Ik leg je hier graag meer over uit in een persoonlijk gesprek. Gedurende de intake focussen we ons op de hedendaagse klacht, maar ook op situaties voordat deze klacht ontstond. Met deze inzichten kan ik goed inschatten waar het lichaam mee worstelt en geef daar tijdens de behandeling meer aandacht aan.