Zwangerschap

Jullie hebben een kinderwens, je bent zwanger of bent al bevallen. Alles rondom de zwangerschap gaat niet altijd vlekkeloos. Tijdens mijn behandeling wil ik jullie ondersteunen in dit proces waar nodig. Dit doe ik door middel van voetreflex, een stukje energetische kennis en de tips en tricks door de jaren ervaring.

Kinderwens
Tijdens de zwangerschap
Na de bevalling

Ervaringen

Kinderwens

Hele fijne behandelingen gehad bij Chantal. Ze laat je , je lekker op je gemak voelen en doet dan ondertussen ook nog haar “ding” wat bij mij heel goed heeft geholpen. Twee keer een zwangerschap mede dankzij jou!

Onwijs bedankt

Tijdens de zwangerschap

Hoewel ik heel nuchter ben en voetreflexmassage nogal ‘zweverig’ op mij overkwam, was ik aangenaam verrast. De massage van Chantal waren professional, wist mij volledig te ontspannen, en de persoonlijke aandacht en dit ‘momentje voor mezelf’ waren erg prettig, zo hoogzwanger.

Alleen hiervoor al zou ik het iedereen aanraden!

Na de bevalling

Ik kwam bij Chantal terecht nadat ik allerlei klachten had overgehouden aan mijn zwangerschap. Zij behandelt mij om mijn hormonen weer in balans te krijgen. Na een behandeling voel ik veel meer rust & ontspanning. Ik voel mijn lijf weer en zit niet alleen meer in mijn hoofd. Chantal is kundig, empathisch en intuïtief, een hele mooie combinatie!

Ik gun iedereen een Chantal…

Zie voor meer informatie ook andere behandeling hieronder

Intakegesprek, welke behandeling past bij jou?

Ben je benieuwd welke behandeling iets voor jou kan betekenen? Ik leg je hier graag meer over uit in een persoonlijk gesprek. Gedurende de intake focussen we ons op de hedendaagse klacht, maar ook op situaties voordat deze klacht ontstond. Met deze inzichten kan ik goed inschatten waar het lichaam mee worstelt en geef daar tijdens de behandeling meer aandacht aan.