Hormoondisbalans

Bij iedereen gaan de hormonen wel eens uit balans. Dit kan in een bepaalde levensfase (zwangerschap, overgang) periode zijn, door stress en andere facetten. Hierdoor kan het zijn dat je een onbalans in je hormonen krijgt en eventueel de volgende klachten kan ervaren.

Mogelijke problemen?

  • Heb je overgangsklachten zoals opvliegers, stemmingswisselingen, slecht slapen

  • Heb je menstruatie klachten, zoals: heftige buikkrampen, heftige bloedingen, onregelmatig ongesteld, stemmingswisselingen, migraine

  • Last van stemmingswisselingen

  • Last van acne

  • last van een vertraagde/versnelde schildklier

  • Vermoeid

Oorzaak kan bijvoorbeeld zijn het gebruik van anticonceptie of juist niet of stress. Hierdoor kan disbalans ontstaan in de hormonen. Het hormoon-huishouden is heel klein en gevoelig. Is er sprake van disbalans dan kan dit veel klachten veroorzaken. Het hoeft niet meteen te lijden naar bovengenoemde klachten. Het kan zich ook uiten in een andere soort klacht waar de hormoonhuishouding zich mee bezighoudt en die vooraf niet voor de hand lag. Met voetreflex stimuleer ik de hormonen waardoor deze weer in verbinding komen met elkaar en elkaar weer aansturen. Klachten kunnen verminderen of verdwijnen.

Ervaringen

Stress- en pijnvrij bedankt!

Ik kwam met stressklachten en met erge pms klachten bij jou. Je hebt me enorm geholpen, want ik heb nu na ongeveer een jaar geen stress meer en geen pms klachten meer. Ik voel nu pas op de dag dat ik ga menstrueren dat dat gaat gebeuren en heb normale menstruatie klachten. Wonderlijk, na niet anders te kennen dan 2 weken per maand pijn lijden. Dus geweldig wat je doet en ik kom zeker terug als dat wel nodig zal zijn, maar ik hoop dat ik stress en pijnvrij blijf! Dankjewel voor je mooie en speciale gave om mensen zo goed te helpen!

Je bent een mooi en kundig mens!!
Liefs Lennie

Behandelingen voor, tijdens & na

Tarieven

  Duur Kosten
Behandeling + intake gesprek 1,5 uur 93,-
Vervolg behandeling 1 uur 77,-

Na de behandelingen wordt de betaling via een betaalverzoek voldaan.

Zorgverzekering

Vaak kunnen voetreflexbehandelingen (deels) vergoed worden door jou zorgverzekeraar. Dit scheelt in de kosten.

Zie voor meer informatie ook andere behandeling hieronder

Intakegesprek, welke behandeling past bij jou?

Ben je benieuwd welke behandeling iets voor jou kan betekenen? Ik leg je hier graag meer over uit in een persoonlijk gesprek. Gedurende de intake focussen we ons op de hedendaagse klacht, maar ook op situaties voordat deze klacht ontstond. Met deze inzichten kan ik goed inschatten waar het lichaam mee worstelt en geef daar tijdens de behandeling meer aandacht aan.