Zelfontwikkeling

Naast echt klachtgericht te behandelen, behandel ik ook mensen door de jaren heen. Je komt om meer verbinding te krijgen met jezelf, meer onbewust te kunnen loslaten en lekkerder in je vel te blijven zitten. Door deze behandeling kijk ik heel breed naar wat je hulpvraag is en wat je nodig hebt. Omdat deze behandeling niet klachtgericht is, maar meer gericht is op de groei en om dichter bij jezelf te blijven, is deze behandeling zeker aan te raden. De behandeling kan wisselend zijn door wat ik voel en wat jouw hulpvraag is. Op deze manier zorgen we ervoor dat je het hele lichaam meer en meer in balans blijft.

Voor wie is deze behandeling?

  • Om in balans te blijven

  • Om meer in verbinding te komen met jezelf

  • Als je een bewuste groei wilt doormaken

  • Om lekker in je vel te blijven

  • Voor vragen waar je in het leven tegenaan loopt

Tijdens de behandeling kun je verwachten dat je lichaam meer gaat stromen, dat je helderder in je hoofd wordt en dat je meer in verbinding komt met jezelf. Hierdoor kun jij de stappen zetten die nodig zijn of juist even stil gaan staan en de stromende energie zijn gang te laten gaan in je lijf.

Wil jij weten of dit wat voor jou is? En of we beiden voelen dat ik de juiste persoon ben om jou te ondersteunen in je hulpvraag? Laat gerust een berichtje achter.

Ervaringen

Ik voel me na afloop beter en ook tot rust gekomen

Ik kom al enige tijd bij Chantal voor voetreflex omdat ik erin geloof dat je voeten de poort zijn naar je gezondheid. Chantal spoort via mijn voeten haarfijn blokkades in mijn lichaam op en laat alles weer stromen. Ik zie de behandeling als een soort APK. Ik voel me na afloop beter en ook tot rust gekomen. Dit dankzij de fijne persoonlijke benadering van Chantal.

Ineke

Ik kan dit iedereen aanraden

Ongeveer een keer in de 6 weken kom ik voor een behandeling bij Chantal. Het is een moment van self-care voor mij. Het laat mij bewust stil staan en het geeft mij de mogelijkheid om te kunnen ontspannen. Chantal helpt mij om mijzelf te blijven ontwikkelen door haar voetreflex behandelingen en de gesprekken die we voeren. Ze kan heel goed aanvoelen hoe het met mij gaat en wat er nodig is op dat moment. Ik heb dus geen specifieke klachten, maar wil graag dat mijn lichaam in balans blijft en ik mijzelf verder kan ontwikkelen. De bewustwording en groei die je daar mee kan maken zijn heel fijn. Ik kan dit iedereen aanraden eens in de 6 weken!

Behandelingen voor, tijdens & na

Tarieven

  Duur Kosten
Behandeling + intake gesprek 1,5 uur 93,-
Vervolg behandeling 1 uur 77,-

Na de behandelingen wordt de betaling via een betaalverzoek voldaan.

Zorgverzekering

Vaak kunnen voetreflexbehandelingen (deels) vergoed worden door jou zorgverzekeraar. Dit scheelt in de kosten.

Zie voor meer informatie ook andere behandeling hieronder

Intakegesprek, welke behandeling past bij jou?

Ben je benieuwd wat voetreflexiologie voor jou kan betekenen? Ik leg je hier graag meer over uit in een persoonlijk gesprek. Gedurende de intake focussen we ons  op de hedendaagse klacht, maar ook op situaties voordat deze klacht ontstond. Met deze inzichten kan ik goed inschatten waar het lichaam mee worstelt en geef daar tijdens de behandeling meer aandacht aan.