Over mij

Vanaf jongs af aan wist ik dat ik mensen wil helpen. Je gaat zelf door processen heen. Ik had daar hulp bij nodig. Je kunt niet alles alleen. Hoe ouder ik werd, hoe meer ik mij dit ging beseffen. Wij mensen zijn hier om elkaar te helpen. Daarom wil ik de warme hand toereiken aan jou.

Wie ben ik?

  • Ik ben spiritueel en nuchter tegelijk

  • Ik hou wel van dansje

  • Ik ben eerlijk en oprecht

  • Ik ben een echte theeleut

In 2011 schreef ik mij in voor de opleiding voetreflex. “Wauw, dit is wat ik wil!” dacht ik. Naar mensen kijken als geheel psyché, lichamelijk en ook de ziel. De 4,5 jarige opleiding ging vloeiend. Ik wist precies wat ik moest voelen op de voeten en hoe ik dit het beste kon toepassen bij iedere cliënt. Vanaf 2011 en tot nu ga ik steeds meer op mijn intuïtie af. Ik voel elke keer bij de cliënt wat op dat moment de vraag is en wat hij of zij nodig heeft.

Met mijn praktijk wil ik de helpende hand zijn voor jou. Ieder heeft zijn eigen processen en/of klachten die altijd door blijven gaan. Samen kijken we naar hoe jij kan groeien, voelen wat je nodig hebt om zo nog dichter bij jezelf te komen. Door mijn behandeling met voetreflex, het gesprek, het energetische stuk en de tips en tricks van de jaren ervaring, mag ik nu heel veel mensen helpen door hen een warme hand toe te reiken. Ik ben hier ontzettend dankbaar voor! Mijn behandelingen zijn voor mij echt een passie en een doel van mijn leven. Ik verwelkom je met warme handen en kijk ik samen met jou of ik de juiste persoon voor je ben. Ik zal je ondersteunen waar ik dat kan.

Klik voor meer informatie op de behandeling

Intakegesprek, welke behandeling past bij jou?

Ben je benieuwd welke behandeling iets voor jou kan betekenen? Ik leg je hier graag meer over uit in een persoonlijk gesprek. Gedurende de intake focussen we ons op de hedendaagse klacht, maar ook op situaties voordat deze klacht ontstond. Met deze inzichten kan ik goed inschatten waar het lichaam mee worstelt en geef daar tijdens de behandeling meer aandacht aan.