Tijdens de zwangerschap

Wauw, gefeliciteerd! Er groeit een wondertje in jouw buik. Je geluk kan niet op. Alleen heb je eventueel last van de genoemde klachten, waardoor je minder kunt genieten van je zwangerschap. Zo zonde, want het is zo’n wonderlijk proces die 9 maanden in je buik.

Herken je een van deze klachten bij jou?

  • Als je misselijk bent tijdens de zwangerschap

  • Als je stress ervaart in je lichaam

  • Als je last hebt van harde buiken

  • Je houdt vocht vast

  • De baby in stuit of een dwarsligger is

  • Voor een stukje ontspanning voor jezelf

  • Om weeën op te wekken als de kleine heerlijk in mama`s buik wil blijven zitten

Met mijn behandeling wil ik voor jou de helpende hand zijn. Ik wil niets liever dat jij weer kan genieten van je zwangerschap en je klachten mogen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Scroll verder naar beneden als je meer informatie wil over hoe een behandeling bij mij gaat.

Behandelingen voor, tijdens & na

Tarieven

  Duur Kosten
Behandeling 75 minuten 93,-
Vervolg behandeling 45 minuten 77,-

Na de behandelingen wordt de betaling via een betaalverzoek voldaan.

Zorgverzekering

Vaak kunnen voetreflexbehandelingen (deels) vergoed worden door jou zorgverzekeraar. Dit scheelt in de kosten.

Ervaringen

Alleen hiervoor al zou ik het iedereen aanraden!

Hoewel ik heel nuchter ben en voetreflexmassage nogal ‘zweverig’ op mij overkwam, was ik aangenaam verrast. De massage van Chantal waren professional, wist mij volledig te ontspannen, en de persoonlijke aandacht en dit ‘momentje voor mezelf’ waren erg prettig, zo hoogzwanger.

Els

Chantal is professioneel, betrouwbaar, open, verstaat haar vak en daarnaast ook gewoon heel lief.

In het eerste trimester van mijn zwangerschap was ik misselijk en kwam ik terecht bij Chantal. Geen idee of het toeval was, maar na 1 behandeling was ik echt veel minder misselijk, dus ik kwam terug. Tijdens mijn zwangerschap bleef ik om de paar weken terug komen, omdat er tijdens de zwangerschap van alles gebeurde in mijn lichaam en daarnaast ook nog met een burn-out te maken had. Elke behandeling werd afgestemd op de klachten die ik op dat moment had. De behandeling is altijd ontspannen, geeft energie en ik voel echt dat mijn lichaam (en geest) er baat bij heeft.

Daniana

Door de fijne behandelingen bij Chantal, heb ik mijn rust weer terug kunnen vinden.

Tijdens mijn zwangerschap ben ik bij Chantal terechtgekomen. Ik was heel onrustig en angstig. Door de fijne behandelingen bij Chantal en de leuke en fijne gesprekken heb ik mijn rust weer terug kunnen vinden en de laatste loodjes van mijn zwangerschap toch nog kunnen genieten. Door de voetreflex zorgde zij ervoor dat de baby bij elke behandeling een mooi teken van leven gaf. Dit was voor mij erg prettig. Ook heeft zij ervoor gezorgd dat ik rustig en vol vertrouwen de bevalling in ben gegaan.

Zie voor meer informatie ook andere behandeling hieronder

Intakegesprek, welke behandeling past bij jou?

Ben je benieuwd welke behandeling iets voor jou kan betekenen? Ik leg je hier graag meer over uit in een persoonlijk gesprek. Gedurende de intake focussen we ons op de hedendaagse klacht, maar ook op situaties voordat deze klacht ontstond. Met deze inzichten kan ik goed inschatten waar het lichaam mee worstelt en geef daar tijdens de behandeling meer aandacht aan.