Na de bevalling

Je bent bevallen van een wondertje, gefeliciteerd! De bevalling heeft veel invloed gehad op jouw lichaam. Het moet zichzelf herstellen en dit voel je vaak zelf al te goed. Dit gaat vaak niet zonder slag of stoot. Ze zeggen niet voor niets 9 maanden uitzwangeren.

Voor wie is deze behandeling?

  • Als je net bevallen bent voor jouw herstel

  • Als je net een miskraam hebt gehad voor jouw herstel

  • Om je bevalling te verwerken

  • Om je hormonen sneller weer in balans te krijgen

  • Als je jouw kindje hebt verloren

Door mijn behandeling probeer ik je sneller in balans te krijgen, je hormonen te balanceren en de emoties ruimte te geven. Ik bied jou het luisterende oor, dit alles om jouw lijf weer te laten stromen. Ook wanneer je onlangs een kindje bent verloren kan deze behandeling wat voor je zijn. In beide gevallen kijk ik samen met jou naar waar je vraagstuk ligt en of ik degene ben die jou hierin kan ondersteunen.

Behandelingen voor, tijdens & na

Tarieven

  Duur Kosten
Behandeling + intake gesprek 1,5 uur 93,-
Vervolg behandeling 1 uur 77,-

Na de behandelingen wordt de betaling via een betaalverzoek voldaan.

Zorgverzekering

Vaak kunnen voetreflexbehandelingen (deels) vergoed worden door jou zorgverzekeraar. Dit scheelt in de kosten.

Ervaringen

Ik gun iedereen een Chantal…

Ik kwam bij Chantal terecht nadat ik allerlei klachten had overgehouden aan mijn zwangerschap. Zij behandelt mij om mijn hormonen weer in balans te krijgen. Na een behandeling voel ik veel meer rust & ontspanning. Ik voel mijn lijf weer en zit niet alleen meer in mijn hoofd. Chantal is kundig, empathisch en intuïtief, een hele mooie combinatie!

De behandelingen van Chantal hielpen bij mijn lichamelijke herstel

Na mijn heftige bevalling en een galblaasoperatie kreeg ik erg veel last van hoofdpijn. Lichamelijk en mentaal zat ik niet lekker in mijn vel. Mijn huisarts raadde mij, naast mentale hulp, voetreflexologie aan. De behandelingen van Chantal hielpen bij mijn lichamelijke herstel en het was ook prettig ter ondersteuning van de mentale hulp die ik kreeg. En elke keer even lekker ontspannen is als nieuwe moeder ook erg welkom

Simone

Zie voor meer informatie ook andere behandeling hieronder

Intakegesprek, welke behandeling past bij jou?

Ben je benieuwd welke behandeling iets voor jou kan betekenen? Ik leg je hier graag meer over uit in een persoonlijk gesprek. Gedurende de intake focussen we ons op de hedendaagse klacht, maar ook op situaties voordat deze klacht ontstond. Met deze inzichten kan ik goed inschatten waar het lichaam mee worstelt en geef daar tijdens de behandeling meer aandacht aan.