Stress

Ja, ieder mens ervaart stress. Dit is soms nodig om te ervaren en te groeien. Wat niet goed is voor je lijf is lang aanhoudende stress en de onbewuste stress die maar aan en aanstaat. Met stress moet je naar meerdere facetten kijken: lichamelijke stress, geestelijke stress, stress van buitenaf en onbewuste stress. Al deze soorten kunnen ervoor zorgen dat je uit balans getrokken wordt. Blijf deze stress aanhouden en blijf je doorgaan, dan doorbreek je de cirkel niet. Hierdoor kan je ernstig ziek worden.

Mogelijke problemen?

  • Heb je onrust in je lijf?

  • Kun je je niet goed ontspannen?

  • Ben je prikkelbaar?

  • Voelt je hoofd vol?

  • Sta je continu maar aan?

  • Heb je burn-out klachten?

  • Heb je behoefte aan ontspanning?

Met mijn behandeling voor stress wil ik je lichamelijk en geestelijk ondersteunen en het onbewuste aanpakken. Dit doe ik door middel van oefeningen te geven, de behandeling met voetreflex, het energetische stuk en je bewust te maken door middel van een gesprek en je de handvaten te geven voor thuis. Door dit te stimuleren kunnen we heel veel in jouw lichaam bereiken. Onder andere door te ontspannen en te herontdekken hoe het anders kan in jouw situatie, zodat jij jouw eigen antwoorden krijgt.

Door dit te stimuleren kunnen we heel veel in jouw lichaam bereiken. Onder andere door te ontspannen en te herontdekken hoe het anders kan in jouw situatie, zodat jij jouw antwoorden krijgt. Dit proces is niet met één a twee weken hersteld, stress sluipt namelijk in je lichaam en gaat er in eigen tempo, met vallen en opstaan, weer uit. Wanneer jij de stap durft te zetten en je lichaam er klaar voor is zal dit sneller gaan. Gun je zelf de leerweg en zorg ervoor dat je niet meer terugvalt in het oude. Laat mij een warme hand toereiken. Dat je mag groeien naar een beter leven met minder stress.

Ervaringen

Open, spontaan en heel erg lief

Chantal is vriendelijk en stelt je op je gemak, is heel toegankelijk, je kan fijne gesprekken met haar voeren, ze bied een luisterend oor en ze weet absoluut de vinger op de zere plaats te leggen en je daarin ondersteunen en bijstaan. Haar behandeling werkt goed en is erg fijn. Ik heb er onwijs veel baat bij gehad in de periode dat ik niet zo lekker in mijn vel zat. Af en toe een traantje gelaten, maar ik kan ook erg lachen met Chantal. Ze is open, spontaan en heel erg lief.

Zoe

Fijn hoe ik me tegenwoordig voel

Ik zocht op internet naar een massage voor mijn voeten en kwam uit bij voetreflex Warme hand in Twello. Op haar Facebook zag ik een filmpje hoe een behandeling verloopt. Zo weet je wat er komen gaat; dat vond ik wel fijn. Ik dacht een lekkere massage voor mijn voeten te krijgen maar het is veel meer dan dat. Allerlei klachten kan ze behandelen. Ik heb/had er zoveel dat er veel te kiezen viel voor Chantal 🙂 Veel klachten die ik had waren de oorzaak van “veel te druk in mijn hoofd”. Dat heeft ze als eerste behandeld en ik vind dat het werkt. Erg fijn hoe ik me tegenwoordig voel. Minder snel druk maken om dingen.

Ik adviseer mensen naar voetreflex te gaan.
Hanneke

Warme en kundige persoonlijkheid

Chantal is een kundige en warme persoonlijkheid. De voetreflexbehandelingen hebben mij al meerdere keren veel goeds gebracht. Ik zou Chantal zeker aanraden. Voor een antistress behandeling of voor een klacht, ze kan een behandeling ”op maat ”geven adhv wat jouw wensen / klachten zijn.

Liefs Ingrid

Een heerlijk momentje voor mezelf

Precies zoals de naam het omschrijft; een warme hand! Een heerlijk momentje voor mezelf, voor rust, ontspanning en aandacht voor mijn lijf…

Emmy

Behandelingen voor, tijdens & na

Tarieven

  Duur Kosten
Behandeling + intake gesprek 1,5 uur 93,-
Vervolg behandeling 1 uur 77,-

Na de behandelingen wordt de betaling via een betaalverzoek voldaan.

Zorgverzekering

Vaak kunnen voetreflexbehandelingen (deels) vergoed worden door jou zorgverzekeraar. Dit scheelt in de kosten.

Zie voor meer informatie ook andere behandeling hieronder

Intakegesprek, welke behandeling past bij jou?

Ben je benieuwd welke behandeling iets voor jou kan betekenen? Ik leg je hier graag meer over uit in een persoonlijk gesprek. Gedurende de intake focussen we ons op de hedendaagse klacht, maar ook op situaties voordat deze klacht ontstond. Met deze inzichten kan ik goed inschatten waar het lichaam mee worstelt en geef daar tijdens de behandeling meer aandacht aan.