Immuunsysteem

Je immuunsysteem zit door je gehele lichaam. Het zorgt ervoor dat je afvalstoffen goed worden afgevoerd. Blijven er teveel afvalstoffen in je lijf zitten dan krijg je een ophoping in de doorstroming van jouw lymfe, waardoor het niet meer lekker stroomt. Het is daarom belangrijk om je immuunsysteem goed te laten stromen. Dit doe je natuurlijk door gezond te eten, genoeg water te drinken, genoeg te bewegen en je lijf rust te geven.

Wanneer is een immuunsysteem behandeling aan te raden?

  • Ben je vaak ziek

  • Last van verkoudheid

  • Opgezette klieren

  • Schoning van lymfatische stelsel

  • Holtes die vaak dichtzitten

  • Last van een laag immuunsysteem

Met mijn behandeling geef ik jouw immuunsysteem een extra duwtje om beter te gaan stromen. Als het erg geblokkeerd is, gaan we stapje voor stapje de afvalstoffen uit je lijf halen. Als alles gelijk loskomt, dan kun je er erg ziek van worden, omdat er dan teveel afvalstoffen aanwezig zijn. Tijdens mijn behandeling voel ik aan je hoeveel jouw lichaam aankan en kunnen we met een eventuele vervolgbehandeling verder gaan, totdat jouw lichaam aangeeft dat dit voldoende is. Zien we na een aantal behandelingen geen reactie en geen resultaat? Dan is mijn behandeling niet genoeg voor jou. We sluiten de behandelsessie dan af waarna ik vervolgens voor je ga kijken wat nog wel kan werken. Hierdoor wil ik je laten zien dat ik er voor je ben, maar we doen het samen.

Ervaringen

Bij haar heb ik zoveel geleerd over mijn lichaam

Voor mij was en is Chantal een hele prettige persoonlijkheid met gouden handjes. Bij haar heb ik zoveel geleerd over mijn lichaam. Ik heb de ziekte van lyme waar ik niet meer vanaf kom. Van haar heb ik geleerd om beter te ontspannen en mijn lichaam weer op te peppen. Ik kan altijd op bouwen wanneer dat nodig is.

Toke

Behandelingen voor & tijdens

Tarieven

  Duur Kosten
Behandeling + intake gesprek 1,5 uur 93,-
Vervolg behandeling 1 uur 77,-

Na de behandelingen wordt de betaling via een betaalverzoek voldaan.

Zorgverzekering

Vaak kunnen voetreflexbehandelingen (deels) vergoed worden door jou zorgverzekeraar. Dit scheelt in de kosten.

Zie voor meer informatie ook andere behandeling hieronder

Intakegesprek, welke behandeling past bij jou?

Ben je benieuwd welke behandeling iets voor jou kan betekenen? Ik leg je hier graag meer over uit in een persoonlijk gesprek. Gedurende de intake focussen we ons op de hedendaagse klacht, maar ook op situaties voordat deze klacht ontstond. Met deze inzichten kan ik goed inschatten waar het lichaam mee worstelt en geef daar tijdens de behandeling meer aandacht aan.